Over Cente

Gastronomie, wijn & gastheerschap zijn mijn passie. Mensen laten genieten mijn missie.

Mijn missie is duidelijk: liefde creëren voor het prachtige vak van gastheerschap. In Italië, Frankrijk en Spanje is het een vak, een ware professie. Helaas wordt het in Nederland vaak gezien als een ‘bijbaantje’. Maar ik weet dat het zoveel meer kan zijn, en dat wil ik laten zien.

Even voorstellen

Na onder andere twee restaurants te hebben uitgebaat en daarna 14 jaar onder andere als wijndocent te hebben gewerkt op de niveaus SDEN 1 tot en met SDEN 3, voelde ik de behoefte aan een nieuwe stap. CenteHospitality is met in totaal ruim 35 jaar ervaring in de wijn en horeca een logisch vervolg.

Opleidingen aan de hotelschool, de Wijnacademie, de vele bezoeken aan wijndomeinen, restaurants wereldwijd en jarenlange ervaring in deze geweldige vakgebieden hebben er toe bijgedragen mensen extra te kunnen laten genieten met verhaal en anekdotes. Dat is mijn missie.

Als gezelschapsdier geniet ik ervan om mensen te ontmoeten en te laten genieten van culinaire ervaringen waarvan ik ze nog meer bewust maak. Kom bij me langs en beleef de passie voor hospitality en wijn die ik graag met je deel.

Gedurende het leven blijven leren..

“The work is thankless, fun and messy and the world would be a kinder place if more people tried it. With all due respect to my former (..) professors, I have long believed I gained more knowledge in kitchens, bars and dining rooms than college could ever hold”

— Anthony Bourdain

Creëer zelf mooie wijnmomenten

  • Wijn & Spijs Workshop

    Leer de geheimen van smaakcombinaties kennen en ontdek hoe je met vertrouwen de juiste wijn kiest bij elk gerecht.

  • Personeelstrainingen

    Til je horecateam naar een hoger niveau met gastvrijheidstrainingen en wijnkennis die direct toepasbaar zijn op de werkvloer.

  • Privé wijnbelevingen

    Een bijzondere & exclusieve wijnproeverij, bij jou thuis of op locatie — op maat gemaakt voor jouw gezelschap.

Klaar om wijn te beleven?

Of je nu je smaakpapillen wilt verrassen, je gasten een onvergetelijke avond wilt bezorgen, of je horecateam meer kennis wilt meegeven — ik help je graag.